Raamdecoratie & gordijnen

Raamdecoratie máákt uw interieur. Strak design of landelijke romantiek: onze collectie gordijnen, DUETTE ® shades, plissés, shutters (etc.) zijn het bewijs dat mooi en praktisch wel degelijk samengaan! Uw uitzicht behouden of juist inkijk beperken? In onze showroom vertellen we u graag meer!


 
Lees alles over Jaloezieën
Jaloezieën

Horizontale jaloezieën, een design klassieker die licht- en privacy regelt. Nadat Luxaflex als eerste ter wereld metalen Horizontalen jaloezieën introduceerde in de vroege jaren '50, zijn we doorgegaan met het uitbreiden en vernieuwen van de voor u beschikbare mogelijkheden.


 
Lees alles over Shutters
Shutters

Shutters zijn stijlvol én functioneel. Een mooie en praktische zonwering en sfeervolle aanvulling voor uw interieur.


 
Lees alles over Gordijnen
Gordijnen

Mooie gordijnen trekken altijd de aandacht in een kamer, ze bepalen de sfeer. Het uiteindelijke effect van de gordijnen hangt niet alleen af van de soort stof die je kiest, maar ook van de wijze waarop ze gemaakt worden. Ringen, biezen, combinaties, plooien, lussen of strikken. Voldoende stof tot nadenken…


 
Lees alles over Vouwgordijnen
Vouwgordijnen

Geniet van de natuurlijke schoonheid van stoffen in de vouwgordijnen collectie. Deze op maat gemaakte raambekleding is verkrijgbaar in een exclusieve reeks stoffen, stijlen en afwerkingen, waardoor u zeker een uitstraling vindt die perfect aansluit bij uw interieur.


 
Lees alles over Plissé- en DUETTE® shades gordijnen
Plissé- en DUETTE® shades gordijnen

Plissé- en DUETTE® shades zijn in een erg breed assortiment verkrijgbaar. Deze scherp gevouwen stof creëert een speels schaduwspel bij zowel zon- als kunstlicht. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een Plissé en DUETTE® shades? We vertellen u graag meer!


 
Lees alles over Elektronische bediening
Elektronische bediening

Met één druk op de knop, vanaf de bank, uw raamdecoratie, gordijnen of buitenzonwering aanpassen?


(Duo) Rolgordijnen

(Duo) Rolgordijnen hebben een ongekend niveau van stijl en raffinement. U kunt kiezen uit een enorme bescheidenheid aan materialen en een enorme collectie patronen, stoffen en afwerkingen, in alle kleuren van de regenboog. Waarbij u zeker een stof kunt vinden die perfect bij uw interieur past.


Washi panelen

Met deze collectie krijg uw huis een oosters tintje. Het biedt mooie eigentijdse Rolgordijnen, Paneelgordijnen en 250 mm. Panels gemaakt van een uniek materiaal: washi, wat een bijzondere look heeft. Washi betekent letterlijk "Japans papier". Het materiaal wordt aan beide zijden met uiterste precisie gelamineerd.


Verticale jaloezieën

De innovatieve verticale jaloezieën bestaat uit meer dan 480 moderne en stijlvolle designs. Door innovaties zoals de 250 mm. panels slaagt de Luxaflex gordijnjaloezieën collectie erin om de functionaliteit met een warme, moderne uitstraling te combineren.

Onze merken Raamdecoratie & gordijnen:
Logo Piet Boon shutters by ZonneluxLogo ZonneluxLogo Wood & WashiLogo VadainLogo UrsidiLogo ByTzumLogo SomfyLogo Loft79Logo LuxaflexLogo InsideLogo Holland HaagLogo HeadlamLogo JAB AnstoetzLogo De PloegLogo CasadecoLogo ArtimoLogo ArteluxLogo A House of Happiness