Raamdecoratie & gordijnen

Raamdecoratie máákt uw interieur. Strak design of landelijke romantiek: onze collectie gordijnen, duettes, plissees, shutters (etc.) zijn het bewijs dat mooi en praktisch wel degelijk samengaan! Uw uitzicht behouden of juist inkijk beperken? In onze showroom vertellen we u graag meer!


Gordijnen

Mooie gordijnen trekken altijd de aandacht in een kamer, ze bepalen de sfeer. Het uiteindelijke effect van de gordijnen hangt niet alleen af van de soort stof die je kiest, maar ook van de wijze waarop ze gemaakt worden. Ringen, biezen, combinaties, lussen of strikken. Voldoende stof tot nadenken…


Vouwgordijnen

Geniet van de natuurlijke schoonheid van stoffen in de vouwgordijnen collectie. Deze op maat gemaakte raambekleding is verkrijgbaar in een exclusieve reeks stoffen, stijlen en afwerkingen, waardoor u zeker een uitstraling vindt die perfect aansluit bij uw interieur.


Elektronische bediening

Met één druk op de knop, vanaf de bank, uw raamdecoratie, gordijnen of buitenzonwering aanpassen?


Plissegordijnen

Plissegordijnen zijn ook in een erg breed assortiment verkrijgbaar. Deze scherp gevouwen stof creëert een speels schaduwspel bij zowel zon- als kunstlicht. Diverse stoffen zijn voorzien van coatings die extra bescherming bieden tegen zonlicht, warmte en vuil, of zijn vlamvertragend.


Duette gordijnen

Duette gordijnen zijn er in een breed assortiment mooie stoffen en in drie transparanties. De honingraatstructuur van Duette gordijnen maakt dat het in een zomer en winter een isolerende raambekleding is, die ook privacy biedt. Bovendien valt het licht prachtig diffuus in het interieur, een energiebesparende sfeermaker dus.


(Duo) Rolgordijnen

(Duo) Rolgordijnen hebben een ongekend niveau van stijl en raffinement. U kunt kiezen uit een enorme bescheidenheid aan materialen en een enorme collectie patronen, stoffen en afwerkingen, in alle kleuren van de regenboog. Waarbij u zeker een stof kunt vinden die perfect bij uw interieur past.


Nano Rolgordijnen

Het Nano Rolgordijn is een prachtig voorbeeld van een nieuwe rolgordijn ontwikkeling. Bijzonder zijn de compacte vorm en het strakke moderne design, plus de eenvoudige manier van montage, zonder boren of schroeven, direct op het glas. Het is speciaal ontwikkeld om problemen met draai-/kiepramen en glazen deuren op te lossen. Maar dat wil niet zeggen dat het esthetische Nano Rolgordijn niet op andere plaatsen uitstekend toepasbaar is!


Washi panelen

Met deze collectie krijg uw huis een oosters tintje. Het biedt mooie eigentijdse Rolgordijnen, Paneelgordijnen en 250 mm. Panels gemaakt van een uniek materiaal: washi, wat een bijzondere look heeft. Washi betekent letterlijk "Japans papier". Het materiaal wordt aan beide zijden met uiterste precisie gelamineerd.


Facette Shades

Facette Shades bieden meer keuze dan ooit op het gebied van lichtregeling en privacy. Combineer bedieningsgemak met de warmte en de uitstraling van stof in een stijlvol, praktisch ontwerp.


Verticale jaloezieën

De innovatieve verticale jaloezieën bestaat uit meer dan 480 moderne en stijlvolle designs. Door innovaties zoals de 250 mm. panels slaagt de Luxaflex gordijnjaloezieën collectie erin om de functionaliteit met een warme, moderne uitstraling te combineren.


Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën, een design klassieker die licht- en privacy regelt. Nadat Luxaflex als eerste ter wereld metalen Horizontalen jaloezieën introduceerde in de vroeger jaren '50, zijn we doorgegaan met het uitbreiden en vernieuwen van de voor u beschikbare mogelijkheden.


Shutters

Shutters zijn stijlvol én functioneel. Een mooie en praktische zonwering en sfeervolle aanvulling voor uw interieur.

Onze merken Raamdecoratie & gordijnen:
Logo WindLogo VadainLogo UrsidiLogo ByTzumLogo SomfyLogo Silent GlissLogo LuxaflexLogo InsideLogo Holland HaagLogo Wood & WashiLogo ZonneluxLogo EijfingerLogo De PloegLogo HeadlamLogo JAB AnstoetzLogo ChivassoLogo CasadecoLogo ArtimoLogo ArteluxLogo ADOLogo A House of Happiness