Zakelijke oplossingen

Een sfeervolle en praktische bedrijfsruimte

Naast de complete inrichting voor uw woning bent u bij De Zon - Woning & Projektinrichting in Geleen ook aan het juiste adres voor de inrichting van uw kantoor, bedrijfsruimte, winkelpand, onderwijs- of zorginstelling.

Het inrichten van een zakelijk pand vraagt natuurlijk een andere benaderingswijze dan een woning. Waar een woonhuis of appartement moeten aansluiten bij de smaak en leefstijl van enkele personen (en eventueel huisdieren) zal een bedrijfspand moeten aansluiten bij de werkzaamheden binnen uw bedrijf, maar natuurlijk ook bij uzelf, uw medewerkers en/of uw klanten. Daarnaast gaat het - in de meeste gevallen - om heel wat meer (vierkante) meters.

We adviseren u graag bij het inrichten van uw zakelijke ruimte. Welke vloer werkt wel of juist niet goed in combinatie met bureaustoelen? Welke zonwering of raamdecoratie zorgt voor de juiste (werk)sfeer en is door iedereen eenvoudig te gebruiken? Wat doen we met de wandbekleding? Gaat u voor praktisch, sfeervol, modern, klassiek of een combinatie hiervan? 

Onze ervaren adviseurs luisteren graag naar uw wensen en ideeën (of die van uw architect). Dankzij een gedegen advies zal u jarenlang genieten van de inrichting van uw ruimte.


Bekijk onze zakelijke oplossingen

We hebben al heel wat mooie zakelijke projectinrichtingen mogen verzorgen. 

De zakelijke oplossingen bekijken

Deel deze pagina
Bekijk onze zakelijke oplossingen