Vloeren

Comfortabel, praktisch en mooi! Of u nu kiest voor een zacht en warm tapijt, een karakteristiek laminaat of gebruiksvriendelijk vinyl. Bij ons vindt u de vloer die bij past bij uw woning én levensstijl. Vloerbedekking voor uw kantoor? Ook hierin zijn onze mogelijkheden eindeloos.


Tapijt & sisal

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt direct een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt doordat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en daardoor goed te combineren met andere onderdelen van het interieur, zoals gordijnen, raamdecoratie, meubels en wanden. De vele creatieve mogelijkheden van tapijt maken het tot een modern en eigentijds product. Bovendien zijn er veel verschillende kwaliteiten, waaronder oersterke die goed bestand zijn tegen een druk gezinsleven.


Marmoleum

Bent u op zoek naar een vloer die tegen een stootje kan, tegelijkertijd mooi is en dat jaren blijft. Dan is Marmoleum® een ideale keuze. Maar welke van de tientallen kleuren en dessins past het best in uw huis? Hier komen wij in beeld. We helpen u kiezen en plaatsen de vloer strak en vlak. Marmoleum® is een verhaal apart. De eenvoudige variant siert een eenvoudig kamertje. Luxueuzere soorten misstaan in geen enkele woonkamer.


PVC

Deze vloeren zijn overgewaaid uit de commerciële sector en worden steeds vaker thuis gebruikt. Met een PVC vloer haalt u een duurzame, geruisloze en onderhoudsarme vloer in huis. PVC is zeer kleurvast, bestand tegen naaldhakken en speelde wispelturigheid van kinderen en huisdieren. Maar het allerbelangrijkste nog wel: het is vooral een mooie vloer. PVC ziet eruit als gezaagd hout of uitgehouwen steen en ook voelt het bovendien zo aan. De dessins zijn bijna niet van echt te onderscheiden!


Vinyl

Druk huiskamerleven vraagt om een stevige vloer. Parket of laminaat is mooi, maar soms lawaaiig en intensief in onderhoud. De uitkomst: stoere planken, mét knoesten en houtnerf, niet van echt te onderscheiden. Vinyl is vier meter breed en kan bijna altijd los gelegd worden. Galmt niet, hoeft nooit in de olie en kan enorm veel hebben. Liever tegels of een betonlook? Alles is mogelijk met vinyl. En nog betaalbaar ook.


Laminaat

De laminaatvloeren van nu zijn net echte houten vloeren. Met een bovenste laag die van kunststof is gemaakt heeft u een vloer praktisch onverslijtbaar is en makkelijk te onderhouden. Laminaat past in iedere ruimte van uw huis, er is een grote keuze uit verschillende dessins en het is door de moderne click-systemen ook makkelijk zelf te leggen. Laminaat is hét betaalbare alternatief.

Onze merken Vloeren:
Logo CuneraLogo MflorLogo QuickstepLogo Scratch no MoreLogo Van BesouwLogo TherdexLogo ModuleoLogo TarkettLogo VivafloorLogo InterfloorLogo HeugaLogo HeadlamLogo HamatLogo GerflorLogo ForboLogo Edel groupLogo DessoLogo Brink & CampmanLogo BonaparteLogo JAB AnstoetzLogo MarmoleumLogo NouwensBogaersLogo ParadeLogo NovilonLogo Balterio