Buitenzonwering & rolluiken

Genieten van de zon, maar niet overal. Onze vakmensen bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Wat zijn uw wensen, wat past bij uw woning en wat is in uw geval technische realiseerbaar? Onze screens, knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken of markiezen bieden de oplossing.


Screens

Vlakhangende zonwering of screens zijn de makkelijkste en meest efficiënte oplossing om uw ramen of andere gevels een discrete én ook een functionele waarde mee te geven. 

​Ze zitten in een afgesloten cassettesysteem met zijgeleiders en bewegen parallel met de beglazing. Ze laten zacht licht binnen en doorkijken naar buiten blijft mogelijk.


Knikarmschermen

Knikarmschermen, vaak terrasschermen genoemd, worden veelvuldig toegepast boven terrassen en op balkons: niet alleen kunt u hiermee buiten aangenaam in de schaduw vertoeven, ook houdt u de zonnewarmte van het achterliggende glas weg. Door de knikarm-constructie houdt een u vrije doorloop op het terras of balkon en behoudt u een vrij uitzicht.


Elektronische bediening

Met één druk op de knop, vanaf de bank, uw raamdecoratie, gordijnen of buitenzonwering aanpassen?


Uitvalschermen

Uitvalschermen bieden bescherming tegen fel zonlicht en voorkomen zo dat de binnentemperatuur hierdoor oploopt. Ze zijn geschikt voor elk type raam in een woning waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is. Door de hoge mate van functionaliteit en betrouwbaarheid worden uitvalschermen ook vaak toegepast bij hoge gebouwen, zoals kantoren en ziekenhuizen.


Rolluiken

Een rolluik voor uw raam biedt vele voordelen: door de isolerende eigenschappen helpen ze u te besparen op uw stookkosten in de winter, uw woning koel te houden in de zomer en verminderen ze overlast door straatlawaai. Daarnaast helpen ze u ongewenst bezoek buiten de deur te houden en kunt u - met de traploze bediening - zelf de lichtinval/toetreding van de zon regelen om uw interieur te beschermen tegen zonnestralen. Kortom: een veelzijdig product dat zal bijdragen aan het wooncomfort in uw huis!


Markiezen

Markiezen bieden een uitstekende vorm van zonwering. De kapvormige schermen en dichte zijkanten zorgen ieder moment van de dag en bij iedere stand van de zon voor beschutting van zonnestralen en de bijkomende warmte. Maar daarmee is de charme van een markies maar half beschreven. De karakteristieke constructie en de daardoor opvallende doeken zijn een pracht voor het oog. Wij bieden een divers aanbod modellen en kleuren markiezen, door u naar eigen smaak samen te stellen.

Onze merken Buitenzonwering & rolluiken:
Logo SomfyLogo LuxaflexLogo HeroalLogo MySun