Ontdek onze collectie

Moeite met kiezen?

Laat u inspireren door onze inspiratie-wall.

Meer info?
Neem contact op
Buitenzonwering & rolluiken

Genieten van de zon, maar niet overal. Onze vakmensen bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Wat zijn uw wensen, wat past bij uw woning en wat is in uw geval technische realiseerbaar? Onze screens, knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken of markiezen bieden de oplossing.


 
Lees alles over Screens
Screens

Vlakhangende zonwering of screens zijn de makkelijkste en meest efficiënte oplossing om uw ramen of andere gevels een discrete én ook een functionele waarde mee te geven. Ze laten zacht licht binnen en het zicht naar buiten blijft mogelijk.


 
Lees alles over Knikarmschermen
Knikarmschermen

Knikarmschermen, vaak terrasschermen genoemd, worden veelvuldig toegepast boven terrassen en op balkons. Door de constructie houdt u een u vrije doorloop.


 
Lees alles over Uitvalschermen
Uitvalschermen

Uitvalschermen bieden bescherming tegen fel zonlicht en voorkomen zo dat de binnentemperatuur hierdoor oploopt. Ze zijn geschikt voor elk type raam in een woning waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is.


 
Lees alles over Elektronische bediening
Elektronische bediening

Met één druk op de knop, vanaf de bank, uw raamdecoratie, gordijnen of buitenzonwering aanpassen?


 
Lees alles over Rolluiken
Rolluiken

Een rolluik voor uw raam biedt vele voordelen: door de isolerende eigenschappen helpen ze u te besparen op uw stookkosten in de winter, uw woning koel te houden in de zomer en verminderen ze overlast door straatlawaai.


Markiezen

Markiezen bieden een uitstekende vorm van zonwering. De kapvormige schermen en dichte zijkanten zorgen ieder moment van de dag en bij iedere stand van de zon voor beschutting van zonnestralen en de bijkomende warmte. Maar daarmee is de charme van een markies maar half beschreven. De karakteristieke constructie en de daardoor opvallende doeken zijn een pracht voor het oog. Wij bieden een divers aanbod modellen en kleuren markiezen, door u naar eigen smaak samen te stellen.

Onze merken Buitenzonwering & rolluiken:
Logo SomfyLogo HeroalLogo MySunLogo Luxaflex