Knikarmschermen, vaak terrasschermen genoemd, worden veelvuldig toegepast boven terrassen en op balkons. Door de constructie houdt u een u vrije doorloop.


Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen Knikarmschermen

Een op maat gemaakte zonnescherm zorgt voor sfeer op uw terras of balkon. Het zonnescherm beschermt jou en je interieur tegen schadelijke UV-straling door de zonwering. Terraszonwering is uitermate geschikt voor zowel brede als smalle gevels en maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering buiten mogelijk.


Knikarmscherm

Een knikarmscherm is de manier om uw terras van schaduw te voorzien op hete zomerdagen. Met een knikarm zonnescherm bent u er zeker van dat u 's zomers niet wegsmelt in de hete zonnestralen. Woninginrichting De Zon is de expert op het gebied van zonwering en de perfecte plek om uw knikarmscherm te kopen. Bij ons kunt terecht voor persoonlijk advies voor uw zonwering, daarvoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of langs komen in onze showroom waar wij u de producten kunnen tonen en demonstreren. 


Knikarmschermen zijn verkrijgbaar voor terrasoppervlakten tot 48m2. Maar voor een relaxed gevoel heeft u niet per se een groot terras nodig. Hoeveel ruimte u ook over heeft voor een zithoek, uw knikarmscherm brengt schaduw. Op een stijlvolle manier! Een slim systeem voor bevestiging maakt knikarmschermen geschikt voor praktisch iedere woning. Welke stijl past het beste bij u en uw huis? Kies uw favoriete kleur en uitvoering, wij vertellen u graag meer.


Extra comfort voor je zonwering buiten

Verleng uw zomeravonden met sfeervolle en praktische energiezuinige LED verlichting bij uw zonnescherm. U bedient de LED verlichting gemakkelijk met uw telefoon.


Zon- en windautomaat zonwering

Bedien uw zonwering elektrisch en volautomatisch, inspelend op de actuele weersomstandigheden. Bij zon gaat het elektrische zonnescherm vanzelf uit en bij te veel wind trekt het automatisch in. Het zonnescherm alvast uitdoen voordat u naar huis toe gaat? Ook dat is mogelijk doormiddel van Somfy TaHoma en Somfy ConnexoonGesloten of open cassette?

Bijna al onze modellen hebben een zogenaamde gesloten cassette, hierin verdwijnen de knikarmen en het doek volledig in de cassette. Dit is de perfecte bescherming tegen weer en wind, bovendien blijft uw scherm in een gesloten cassette altijd schoon.


Verwarmingssysteem

Nog vaker genieten van uw knikarmscherm? Dankzij dit handige verwarmingssyteem met energiezuinige infrarood-verwarming is het ook op koelere dagen goed vertoeven op uw terras.


Meer informatie over elektronische bediening?

Als dealer van verschillende gerenommeerde merken, zoals Rainbow, MySun en Luxaflex vertellen wij u graag meer!

 

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Stel uw vraag

Deel deze pagina
Waarom kies je voor De Zon?

  • Voor elke situatie een geschikte oplossing
  • Enkel de beste merken
  • Opgeleide monteurs
  • Bijna 50 jaar ervaring

Meer info? Neem contact op