Titel bedrijfsinformatie

Van de complete inrichting van je woning of gebouw tot het advies en de verkoop van vloeren, raamdecoratie & gordijnen, buitenzonwering, insectenwering, behang & wandbekleding of woondecoratie & -accessoires.

Of je nu heel goed weet wat je wilt of nog opzoek bent naar inspiratie en de mogelijkheden.

Vanuit onze showroom aan de Annastraat in Geleen zorgen onze enthousiaste medewerkers dat jij weer geniet van je interieur.

Als officieel erkend Luxaflex® Inspiration Dealer met een indoor en outdoor shop regio Sittard-Geleen zijn we dé specialist in alles wat met het interieur te maken heeft.

 
 
 

Bijna 50 jaar ervaring

Nadat hij 8 jaar in loondienst had gewerkt, nam Piet van Kan in 1973 Magazijn De Zon over van de vorige eigenaar. Hiermee richtte hij Woninginrichting De Zon op, destijds gevestigd aan de Raadhuisstraat in Geleen. Samen met zijn vrouw Maria bouwde hij het bedrijf verder uit. In 1992 verhuisden ze naar de Agnes Printhagenstraat in Geleen, wat samenging met uitbreiding van het winkeloppervlak en het personeel.

Op 1 januari 2009 is het bedrijf overgedragen aan schoonzoon Stephan en dochter Darja Kikken - van Kan. Onder hun leiding is Woning- en Projektinrichting De Zon uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is – inmiddels gevestigd aan de Annastraat in Geleen – met 12 personeelsleden en 320m2 winkeloppervlak.