Ontdek onze collectie

Heeft u een vraag?

We helpen u graag! Neem contact met ons op.

Meer info?
Neem contact op
Insectenwering

Nooit meer op muggen- of vliegenjacht? Met een vaste of scharnierende hor, of de plissé- of rolvariant houdt u ongedierte buiten de deur. Op bijna elk raam of elke deur kunnen we een hor plaatsen in de door u gewenste kleur. Last van een allergie? Pollenwerend horrengaas biedt de oplossing!


Inzethor

De meest praktische en subtiele oplossing voor het draai/kiepraam of het naar binnen draaiende raam in hout, kunststof of aluminium zijn inzethorren. Leverbaar in 11 standaardkleuren en in elke gewenste RAL-kleur. Ook leverbaar met een zogenaamde 'dunne lip' zodat het hor te plaatsen is in ramen met het politiekeurmerk Veilig Wonen. Voor plaatsing van de inzethor met dunne lip hoeven de scharnieren niet meer ruimer ingesteld te worden.


Rolhor

Bij dit insectenwerend systeem wordt een as met een ingebouwd veermechanisme gemonteerd in een kast, waar het horgaas zichzelf omheen oprolt. De rolhor wordt doorgaans op het kozijn gemonteerd; door de compacte constructie is deze in meeste situaties toepasbaar. De zijgeleiders en onderlamel zijn voorzien van borstels voor een optimale afdichting en een stille werking. Daarnaast wordt er hiermee voor gezorgd dat het horgaas bij windbelasting niet buiten de geleider kan komen.


Plissé hordeur

De topper onder de horren. De plissé horren zijn zeer fraai vormgegeven en uiterst functioneel. Een groot voordeel van de plissé hordeur is, dat de cassette na het seizoen heel gemakkelijk verwijderd kan worden en tijdens de wintermaanden kan worden opgeborgen. De plissé horren – verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen - zijn zowel in als op de dag te monteren. Ze zijn leverbaar in 5 standaard kleuren en in elke gewenste RAL-kleur.


Hordeur

Wilt u toch liever een vaste hordeur, dan kunt u het beste kiezen voor de Hor 7000. De stijlvolle deuren zijn leverbaar in twee uitvoeringen: scharnierend en schuivend. Leverbaar in 11 standaardkleuren en in elke gewenste RAL-kleur.


Pollenwerend horgaas

Diverse horrenfabrikanten bieden een selectie producten die kunnen worden voorzien van doorzichtig zwart gaasdoek met een speciale pollenwerende samenstelling: Poll-tex®. Dit gaasdoek is vervaardigd van gecoat polyester en voorzien van een afwerklaag die de polariteit van pollen verandert. Hierdoor wordt tot 100% pollen tegen gehouden. Allergische reacties binnenshuis worden sterk verminderd of zelfs helemaal voorkomen. U kunt weer ongestoord, zonder te worden overvallen door niesbuien, uw woning of werkruimte ventileren.

Onze merken Insectenwering:
Logo ZonneluxLogo UniluxLogo Luxaflex