Ontdek onze collectie

Heeft u een vraag?

We helpen u graag! Neem contact met ons op.

Meer info?
Neem contact op
Behang & wandbekleding

Behang zorgt voor sfeer. Naast de traditionele soorten behang, die nog steeds niet zijn weg te denken uit de wereld van interieurinrichting, kunnen wij uw wanden ook voorzien van houten wandbekleding (Wonderwall Studios) of fotobehang voorzien van een persoonlijke afbeelding.


Behang

Behang is hipper dan ooit, en dat is mede te danken aan de veelzijdigheid. Behang is er tegenwoordig in de mooiste kleuren, met de leukste prints, prachtige dessins en de meest kunstige figuren. Behang vindt u in alle stijlen, dus er is altijd behang te vinden dat bij jouw interieur past. Versier de keuken met zwart-wit geblokt behang, geef de kinderkamer een nieuwe look met schattig wolkjesbehang of verras uw dochter met paardenbehang.


Fotobehang

Als u echt een speciaal behang zoekt dan maakt u dat natuurlijk gewoon zelf! Met de modernste technieken kunnen we uw eigen foto op behang printen. Origineler kan niet!


Wonderwall Studios

Wonderwall Studios is een creatieve studio die houten panelen voor allerlei oppervlakten ontwerpt en maakt. Ze gebruiken uitsluitend teruggewonnen hout en huren lokale ambachtslieden in. Bij Wonderwall Studios geloven ze sterk in gemeenschapszin en gaan ze met zorg om met mens en milieu. De lokale ambachtsmensen die met ze werken zijn professionele timmerlieden en houtbewerkers. Wonderwall Studios betaalt hen een eerlijk loon voor een eerlijk gewerkte dag. Het gebruikte hout komt van verlaten huizen, in onbruik geraakte schuurtjes, oude vloeren en al gevelde bomen. Er worden dus geen bomen voor gekapt.

Onze merken Behang & wandbekleding:
Logo BN WallcoveringsLogo Wonderwall StudiosLogo EijfingerLogo JAB AnstoetzLogo ChivassoLogo Casadeco