Een rolluik voor uw raam biedt vele voordelen: door de isolerende eigenschappen helpen ze u te besparen op uw stookkosten in de winter, uw woning koel te houden in de zomer en verminderen ze overlast door straatlawaai.


Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken Rolluiken

Rolluiken zorgen voor totale afsluiting. Geluiden worden gedempt en zonlicht blijft buiten. Rolluiken bieden verder ook extra veiligheid en maken je huis een minder aantrekkelijke prooi voor inbrekers. Het rolluik kan worden opgebouwd uit verschillende breedtes lamellen, is solide en nauwelijks vervormbaar.


Rolluiken

Geniet van de verhoogde privacy, de goede geluidsisolerende eigenschappen en van de warmte en koudewering die zorgen voor energiebesparing. 

Bovendien biedt dit product optimaal gebruiks- en bedieningsgemak, mede doordat alle rolluiken standaard elektrisch geleverd worden. Het rolluik is helemaal naar wens samen te stellen, van het soort bovenbak tot de kleur. Zo verhogen ze het huiselijke comfort.


Bediening

Handbediend

Voor kleinere rolluiken is handbediening een goede en kostenbesparende oplossing. Handbediende rolluiken zijn ideaal te plaatsen op plekken waar geen netstroom aanwezig is, er zijn verschillende manieren om uw rolluik met de hand te openen en te sluiten. 

Elektrische bediening

Elektrische rolluiken zijn een ware verrijking voor elke woning. Met een simpele druk op te knop kunt u uw rolluiken bedienen. Dit kan middels een wandschakelaar als ook een draadloze afstandsbediening. Waarbij u één of meerdere producten kunt aansturen. 

Volautomatisch

Als u kiest voor vol automatisch, dan wordt uw rolluik bediend via sensoren. Wanneer u uw rolluik gebruikt als zonwering gaat het rolluik vanzelf naar beneden wanneer er zon is. Is de zon weer verdwenen, dan gaat het rolluik weer omhoog. U kunt uw rolluik ook op tijd programmeren.
Bedien uw buitenzonwering gemakkelijk en snel via de smartphone-app van Somfy.


Meer informatie over elektronische bediening?

Als dealer van verschillende gerenommeerde merken zoals, RainbowMySun, Heroal en Luxaflex vertellen wij u graag meer!

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Stel uw vraag

Deel deze pagina
Waarom kies je voor De Zon?

  • Voor elke situatie een geschikte oplossing
  • Enkel de beste merken
  • Opgeleide monteurs
  • Bijna 50 jaar ervaring

Meer info? Neem contact op