Tip van onze styliste
Terug naar overzicht

Elegant appartement aan de Maas

- Voor hun nieuwe thuis wilden de bewoners iets anders: meer sfeer, meer intimiteit en bovenal de mogelijkheid om samen comfortabel ouder te worden. Aan de oevers van de Maas kochten zij een toekomstbestendig appartement met een extra verdieping.Appartement aan de Maas

Voor hun nieuwe lichte appartement aan het water wilden de opdrachtgevers fijne én functionele raamdecoratie en gordijnen voor alle ruimten en waren ze op zoek naar vloerbedekking voor de masterbedroom en de andere slaapkamers. Woninginrichting De Zon vertaalde deze wensen in een mix van elektronisch bedienbare rolgordijnen, inbetweens en horizontale jaloezieën en luxe tapijt.


Verduisterende rolgordijnen, luxe inbetweens en horizontale jaloezieën | Dat is dé combinatie


Er is gekozen voor verduisterende rolgordijnen van het merk Zonnelux.
Gecombineerd met luxe inbetweens van het merk INSIDE en horizontale jaloezieën van aluminium en hout van Zonnelux.

Alle raamdecoratie is heel gemakkelijk te bedienen met één druk op de knop van de afstandsbediening Somfy Nina of de app op de telefoon dankzij het smarthome systeem van Somfy. In de koof die voor de ramen is aangebracht, hangen de verduisterende rolgordijnen in een prachtige Charcoal tint.
De inbetweens zijn van een zeer verfijnd materiaal en uitgevoerd in een luxe goud met zwarte draad. In de masterbedroom en de slaapkamers ligt een zacht tapijt van Jabo. Het geeft de ruimten een warme sfeervolle uitstraling.


Woninginrichting De Zon | Al bijna 50 jaar een begrip

Of je nu op zoek bent naar de complete inrichting van je woning, advies wenst over elektronisch bedienbare raamdecoratie en gordijnen of de juiste vloerbedekking, bij Woninginrichting De Zon ben je aan het juiste adres. Al bijna 50 jaar zijn wij de specialist in raamdecoratie en vloerbedekking.

Woninginrichting De Zon is tevens dealer van verschillende systemen waarmee je je raamdecoratie en andere producten in huis heel gemakkelijk en slim kunt bedienen. Kom langs of maak een afspraak om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken met een van onze adviseurs in de showroom in Geleen. Je bent van harte welkom!


Copyright ©2021 Fotografie Jaro van Meerten, The Art of Living magazine
Tekst: Linde ten Broek, Evelien de Graaff

 

 

Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas Elegant appartement aan de Maas