Met één druk op de knop, vanaf de bank, uw raamdecoratie, gordijnen of buitenzonwering aanpassen?


Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening Elektronische bediening

Jaloezieëngordijnen of buitenzonwering die u programmeert aan de hand van uw voorkeuren en die zich automatisch aanpassen aan het moment van de dag. Vanaf de bank, met één druk op de knop uw gordijnen sluiten. Dat is pas luxe met de producten van Somfy!


Ploft u net lekker op de bank… merkt u dat het zonlicht toch tussen de gordijnen doorschijnt. Of u bent van huis en ineens slaat de twijfel toe of u het zonnescherm wel hebt ingeklapt. Geen probleem! Vanaf nu bedient u uw raamdecoratie, gordijnen of buitenzonwering vanaf uw smartphone, smartwatch of tablet. Waar u ook bent.
Maar dat is niet alles. Ook verlichting, muziek, elektrische apparatuur, verwarming, garagedeuren en hekwerken kunt u controleren en bedienen op afstand. Zoals Sonos speakers, Philips Hue verlichting en zelfs uw airco van Hitachi!

Huisbeveiliging? Ook dat is mogelijk met de producten van Somfy zoals inbraakdetectie als bewegingssensoren. Zo maakt u uw huis helemaal smart.


Scenario's programmeren

U programmeert uw favoriete scenario's. Met één klik stelt u de ideale ambiance in voor uw gehele woning. Daarnaast kunt u een temperatuur- of zonsensor toevoegen, zodat de zonwering en verlichting automatisch op de omstandigheden reageren. Zo blijft uw huis altijd koel.

U kunt de aangesloten producten in uw huis zo instellen zodat wanneer u 's ochtends wakker wordt de gordijnen automatisch opengaan, het licht aangaat en de verwarming schakelt naar comfort-modus. Wanneer u uw woning vervolgens verlaat, gaan alle lichten uit en schakelt de verwarming automatisch naar eco-modus. Als u 's avonds thuiskomt zal uw woning weer tot leven komen: de lichten gaan aan en de rolluiken, zonwering of gordijnen gaan dicht om uw woning gezellig te maken en warm te houden. Geniet van een systeem dat u met één vinger of zelfs geheel automatisch kunt bedienen!


De voordelen op een rij

 • Eenvoudig in gebruik
 • Volledig draadloos
 • Overal ter wereld toegang tot uw woning
 • Geen maandelijkse kosten
 • Alles binnen één systeem, bediening vanaf uw smartphone
 • Programmeer uw eigen voorkeursinstellingen
 • Zeer goed beveiligde software
 • De mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan producten en merken aan elkaar te koppelen zoals Philips Hue en uw Sonos speakers


Meer informatie?
Als o.a. Somfy Expert Dealer vertellen wij u graag meer!

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Stel uw vraag

Deel deze pagina
Waarom kies je voor De Zon?

 • Voor elke situatie een geschikte oplossing
 • Enkel de beste merken
 • Opgeleide monteurs
 • Bijna 50 jaar ervaring

Meer info? Neem contact op