Horizontale jaloezieën, een design klassieker die licht- en privacy regelt. Nadat Luxaflex als eerste ter wereld metalen Horizontalen jaloezieën introduceerde in de vroege jaren '50, zijn we doorgegaan met het uitbreiden en vernieuwen van de voor u beschikbare mogelijkheden.


Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een tijdloos raamdecoratie product en daarmee geschikt voor ieder interieur: van modern tot landelijk. De jaloezie op maat maakt uw interieur compleet. Kom inspiratie opdoen in onze showroom, wij helpen u graag verder in de zoektocht naar de perfecte jaloezie.


Houten jaloezieën

Wij bieden houten jaloezieën op maat, volledig samen met u afgestemd op uw persoonlijke smaak. Het hout brengt warmte in uw kamer en zorgt voor een gezellige sfeer. Het is daarom essentieel om uw houten jaloezieën perfect af te stemmen naar uw wensen. Met de juiste houten jaloezieën zorgt u ervoor dat uw woonstijl maximaal tot zijn recht komt.

Met onder andere de merken Zonnelux van eigen bodem en Luxaflex kunnen wij u het beste aanbieden wat er momenteel op de markt verkrijgbaar is. 


Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn makkelijk te onderhouden en schoon te maken. De smaak van de badkamer en de keuken moet steeds vaker kloppen bij de inrichting van de woning en in deze vochtige ruimtes kan een aluminium jaloezie perfect worden geplaatst.

MegaView® biedt twee keer zoveel zicht als de gewone horizontale jaloezieën, maar heeft een unieke kantelfunctie om de jaloezieën te draaien of te sluiten. De Megaview® sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar bij het openen ontstaat er een doorkijk zoals bij een 50 mm jaloezie. Megaview® geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft. Megaview® is alleen beschikbaar bij de 25 mm aluminium jaloezieën.


Speel met het licht

Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met houten jaloezieën op maat heeft u de touwtjes in handen en  kunt u echt spelen met het licht en privacy.
In een beweging kunt exact bepalen hoeveel licht er binnen komt en welke privacy gewenst is, wel zo handig in de badkamer. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer. 


Ontelbare mogelijkheden

De jaloezieën zijn helemaal naar uw wens samen te stellen vanwege haar grote mogelijkheden. Zo is de jaloezie leverbaar in breedtes van 25, 50, 65 en zelfs 70 millimeter, het product kan zelfs tot 4 meter breed en 3 meter hoog gemaakt worden en in alle gewenste kleuren maakbaar. Van glanzende en matte afwerkingen tot unieke patronen.
Laat u het werk uit handen nemen en stuur ze aan via onze elektronische bediening vanuit de app of met een afstandsbediening. 

Jaloezieën zijn geschikt voor deuren en ramen van iedere vorm, zoals ramen met een schuine kant of trapezium ramen. De jaloezieën worden op maat gemaakt en passen daarom altijd.


Wij helpen u graag op weg naar de beste keuze voor uw jaloezieën! Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op. Of loop gerust binnen, wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Stel uw vraag

Deel deze pagina
Voordelen jaloezieën

  • Variatie
  • Hygiëne
  • Natuurlijke lichtinval
  • Warmtewering
  • Isolatie

Waarom kies je voor De Zon?

  • Voor elke situatie een geschikte oplossing
  • Enkel de beste merken
  • Opgeleide monteurs
  • Bijna 50 jaar ervaring

Meer info? Neem contact op