Mooie gordijnen trekken altijd de aandacht in een kamer, ze bepalen de sfeer. Het uiteindelijke effect van de gordijnen hangt niet alleen af van de soort stof die je kiest, maar ook van de wijze waarop ze gemaakt worden. Ringen, biezen, combinaties, plooien, lussen of strikken. Voldoende stof tot nadenken…


Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen Gordijnen

De mooiste gordijnen vindt u bij ons!

Zachte tot felle kleuren, lichtdoorlatende tot verduisterende dessins. Allemaal in onze showroom te bewonderen. 

Gordijnen zorgen voor de nodige privacy maar tegelijkertijd ook voor sfeer in uw inrichting. Het maakt net die finishing touch die uw interieur laat spreken. Voor het beste advies en een groot assortiment aan stoffen bent u bij Woninginrichting De Zon aan het juiste adres. Het kiezen van het juiste gordijn is een kwestie van smaak, zien en voelen. Wij nodigen u daarom graag uit om in onze showroom alle mogelijkheden te komen bewonderen. 

Onze collectie gordijnen

Gordijnen zijn er in vele soorten. Ieder soort gordijn heeft zijn eigenschappen en functies. In de zoektocht naar een passend gordijn helpen wij u graag. Om u alvast op weg te helpen laten we u nu al proeven van de vele mogelijkheden die een gordijn kan bieden. 


Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen zorgen voor minimale lichtdoorlatendheid. Ideaal dus voor een slaapkamer. Verduisterende gordijnen zorgen ook voor isolatie, geluid van buiten wordt gedempt en de warmte van de zon wordt deels tegengehouden. Wilt u helemaal een donkere slaapkamer? Dan is het mogelijkheid  om de verduisterende gordijnen te voeren, dit zorgt voor nog meer isolatie en een duistere kamer. 


Inbetween gordijnen

Inbetween is letterlijke vertaald "ertussenin" en dat is ook precies waar deze gordijn voor staat, of hangt ;). Als u de ruimte niet volledig wilt verduisteren én waarde hecht aan privacy is een inbetween gordijn bij uitstek de beste keuze. Een inbetween gordijn zit dus precies tussen een vitrage en verduisterend gordijn in. Een inbetween is geschikt voor ieder raam en vrijwel alle ruimtes. 


Vitrage gordijnen

Vitrages/glasgordijnen worden gemaakt van de allerfijnste stoffen, ze zorgen voor een open gevoel in huis en laten de ruimte groter tonen. Doordat vitrages vrijwel doorzichtig zijn laten ze zonlicht binnen terwijl inkijk van buiten wordt beperkt. Vaak wordt een vitrage gordijn gecombineerd met een overgordijn. Zo kunt u als het donker wordt toch nog de gordijnen sluiten.


Plooien

Al onze gordijnen zijn in verschillende plooien verkrijgbaar. Onderanderen de vlinderplooi en de wave plooi zijn erg populair. De vlinderplooi in minimalistisch terwijl de wave plooi zorgt voor mooie diepe evenredige golven in uw gordijn. In het fotoalbum hierboven worden de verschillende plooien getoond. 


Kleuren en dessins

Gaat u voor een rustige effen kleur of kiest u voor een sprekend gordijn met een opvallend dessin. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is een aanwezig motief mogelijk om uw gordijnen echt te laten spreken in uw interieur. Liever de gordijnen wat meer op de achtergrond? Kies dan voor een gordijn met een effen kleur. Kleuren en dessins zijn er in vele soorten. 

Laat uw wensen doorschemeren en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Onze interieurstylisten adviseren en helpen u hierbij graag. 


Eigen atelier

Bijna 50 jaar geleden begon Woninginrichting De Zon met onder anderen de verkoop van gordijnen. Vanaf dag 1 hebben wij een eigen atelier waarin wij de fraaiste stoffen omtoveren in een prachtig gordijn. Zo kunnen wij u altijd een passend gordijn adviseren en weten wij precies wat allemaal mogelijk is. 


Gordijnrails

Om uw gordijn nog meer stijl te geven en naadloos te laten aansluiten bij uw interieur is een elegante gordijnrail van onmisbaar belang. Gordijnrails worden altijd op maat gemaakt, of dat nu over een lengte is van 5 meter of 3 meter, met of zonder bocht.

Een opkomende trend bij de gordijnrail, ook wel gordijnroede genoemd, is het elektrisch aansturen van uw gordijnen. Zo kunt u tijdens schemering de gordijnen automatisch laten sluiten. De gordijnrails van Somfy bieden hiervoor de perfecte oplossing. Lees meer over elektrisch aangestuurde raamdecoratie >

Wilt u echt de show stelen? Kies dan voor een van onze exclusieve roedes. Onderanderen het merk Interstil bied een reeks aan hoogwaardige roedes met oog voor design in allerlei vormen. Van organisch tot strak. Een roede/gordijnrail moet u beleven, wij nodigen u daarom graag uit voor een bezoek aan onze showroom. 


Geïnspireerd geworden naar de mogelijkheden van gordijnen? Er zijn nog veel meer soorten gordijnen. Laat u inspireren door onze vouwgordijnen, plissé en DUETTE ® shades gordijnen, (duo)rolgordijnen of paneelgordijnen.

Wij helpen u graag op weg naar de beste keuze voor uw gordijn! Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op. Of loop gerust binnen, wij verwelkomen u graag in onze showroom! 
Als dealer van onder anderen A House of Happiness, De Ploeg en Loft79 vinden wij altijd een passend gordijn voor ieder interieur!

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Stel uw vraag

Deel deze pagina
Voordelen gordijnen

  • Verbeterde akoestiek
  • Veel kleuren en dessins
  • Verduisterend
  • Zorgt voor sfeer

Waarom kies je voor De Zon?

  • Voor elke situatie een geschikte oplossing
  • Enkel de beste merken
  • Opgeleide monteurs
  • Bijna 50 jaar ervaring

Meer info? Neem contact op