Geniet van de natuurlijke schoonheid van stoffen in de vouwgordijnen collectie. Deze op maat gemaakte raambekleding is verkrijgbaar in een exclusieve reeks stoffen, stijlen en afwerkingen, waardoor u zeker een uitstraling vindt die perfect aansluit bij uw interieur.


Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

De mooiste vouwgordijnen die perfect aansluiten bij uw interieur, wie wil dat nou niet? Het vouwgordijn wordt met de juiste kleurcombinaties omgetoverd tot een echte eye-catcher in uw interieur.

Vouwgordijnen van de merken Luxaflex, INSIDE Blinds en Zonnelux die op maat met de hand worden gemaakt bieden veel privacy op het moment dat het u het beste uitkomt.
Als exclusieve dealer van deze gerenommeerde merken vertellen wij u graag meer.


Assortiment vouwgordijnen

U kunt er voor kiezen om het vouwgordijn elektrisch te bedienen door middel van uw telefoon of afstandsbediening van Somfy. Zo maakt u uw huis helemaal smart. Liever het vouwgordijn met de hand bedienen? Ook dat is mogelijk. Met een trekkoord trekt u ze gemakkelijk omhoog.


Stel zelf uw vouwgordijn samen!

Naast verschillende bedieningsmogelijkheden is het mogelijk uw vouwgordijn helemaal naar uw smaak samen te stellen. Met de keuze uit honderden kleuren en stoffen vindt u beslist altijd de kleur die bij u past. Liever iets meer uitdagend? Dan biedt een dessin met prints een uitkomst, speelse vormen of blokken op de stof gedrukt. Het is allemaal mogelijk. 

Een vouwgordijn is uitermate geschikt voor standaard ramen, draai- kiepramen, kunststof kozijnen en schuine ramen. 

De vouwgordijnen van INSIDE Blinds zijn zelfs leverbaar tot een lengte van 10 meter breed en 6 meter hoog. Dit maakt een vouwgordijn uitermate geschikt voor grote raampartijen. 


Soort stof

Een vouwgordijn kan in verschillende ruimtes in uw woning hangen. Daarom is het belangrijk dat de juiste stof in de juiste ruimte komt te hangen. Zo kunt u het beste voor uw slaapkamer een stof kiezen die verduisterend is. Voor een woonkamer is een transparante stof juist geschikt. Dit geeft een meer open beleving. Een vouwgordijn wordt in een woonkamer veelal gecombineerd met gordijnen zo maakt u het plaatje compleet.


Service met een zonnige glimlach, zoals u van ons gewend bent

Het is belangrijk dat een vouwgordijn naadloos aansluit bij uw interieur. Dit is ook de reden waarom er zoveel keuzemogelijkheden zijn tijdens de zoektocht naar het perfecte vouwgordijn.

Ieder interieur is anders, onze interieurstylisten helpen u graag op weg en geven u een passend advies. Als officiële dealer van verschillende merken, waaronder Luxaflex, vertellen wij u graag meer. 

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op. Of loop gerust binnen, wij verwelkomen u graag in onze showroom!

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Stel uw vraag

Deel deze pagina
Voordelen vouwgordijnen

  • Makkelijk schoon te houden
  • Privacy
  • Nemen weinig plek in beslag
  • Knus en gezellig
  • Veel mogelijkheden!

Waarom kies je voor De Zon?

  • Voor elke situatie een geschikte oplossing
  • Enkel de beste merken
  • Opgeleide monteurs
  • Bijna 50 jaar ervaring

Meer info? Neem contact op