Plissé- en DUETTE® shades zijn in een erg breed assortiment verkrijgbaar. Deze scherp gevouwen stof creëert een speels schaduwspel bij zowel zon- als kunstlicht. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen een Plissé en DUETTE® shades? We vertellen u graag meer!


Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen Plissé- en DUETTE® shades gordijnen

Plissé of DUETTE® shades: Wat is het verschil?

De vraag wat precies de verschillen zijn tussen plissé- of DUETTE® shades gordijnen krijgen wij vaak gesteld. Wij leggen u het daarom ook graag uit!

Plissé- als ook DUETTE® shades gordijnen zijn een veelzijdig en decoratief raamdecoratie product. Het grootste verschil van deze twee zit in de keuze van de stof. Een plisségordijn bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich vervolgens als een harmonica opvouwt wanneer deze wordt opgetrokken. Een DUETTE® shades gordijn daarentegen bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn.

Links een Plisségordijn en rechts een DUETTE® shades gordijn.


Geschikt voor bijna alle soorten ramen in speciale vormen

Een speciaal gevormd kozijn vraagt ook voor een speciale oplossing als het op raamdecoratie aankomt. Een mooi voorbeeld hiervan is dat plisségordijnen in (half)ronde ramen geplaatst kunnen worden. Maar ook in bijvoorbeeld dakramen, hoeken, cirkels, ovalen en draai- kiepramen. Plissé- DUETTE® shades gordijnen zijn verkrijgbaar in zowel transparante als verduisterende stoffen. Doordat de koorden van een plisségordijn echter door gaatjes in de stof lopen, is dit type raamdecoratie doorgaans minder verduisterend dan een DUETTE® shades. 

Liever geen Plissé of DUETTE® shades aan uw speciaal gevormd kozijn? Kijk dan eens naar shutters en jaloezieën of onze raamfolie. Ideaal als het aankomt op raamdecoratie bij speciaal gevormde kozijnen.

Geen gaten in uw kunststof- of aluminiumkozijn? kies dan voor een Perfect Fit van Zonnelux of TrueFit systeem van Luxaflex. Het product wordt dan gemonteerd tussen het glas en de glaslatten in. Zonder te boren dus!


Bepaal uw lichtinval en privacy

Onze Plissé en DUETTE® shades zijn verkrijgbaar in drie transparantie opties met stijlvolle patronen en kleuren. Transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. De mogelijkheid om in secties te werken bestaat ook. Zo kunt u het bovenste deel van het product laten maken in een transparante stof en het onderste deel van het product in een lichtdoorlatende stof. 

Met het systeem top-down bottom-up beschik u over privacy maar toch met uitzicht. Open uw product vanaf de bovenkant, de onderkant, of ergens daartussenin en vind het perfecte evenwicht tussen privacy, licht en uitzicht.

Dit is slechts een van de mogelijkheden die een Plissé of DUETTE® shades kan bieden. Neem contact met ons op! Wij helpen u graag op weg. 


Gemak dient de mens, Plissé en DUETTE® shades op afstand bediend

Eenvoudig en draadloos um raamdecoratie bedienen doormiddel van een afstandsbediening of de app. Zowel Luxaflex als Zonnelux bieden beide een eigen systeem om uw raamdecoratie op afstand te bedienen. Stel uw eigen voorkeuren in en uw raamdecoratie sluit en opent zich iedere dag automatisch.

Lees meer over onze elektronische bediening


Op maat gemaakt

Al onze producten worden naar ieders wensen op maat gemaakt, zo ook onze Plissé en DUETTE® shades. Er zijn tal van kleuren, stoffen en mogelijkheden. Bij Woninginrichting De Zon in Geleen helpen wij u graag verder in de zoektocht naar de perfecte Plissé en/of DUETTE® shades. Onze opgeleide interieurstylisten vertellen u graag meer! 

Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in! Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Stel uw vraag

Deel deze pagina
Voordelen Plissé en DUETTE® shades

  • Veel trendy stoffen en patronen
  • Energie besparend
  • Top-down Bottom-up
  • Duurzaam

Waarom kies je voor De Zon?

  • Voor elke situatie een geschikte oplossing
  • Enkel de beste merken
  • Opgeleide monteurs
  • Bijna 50 jaar ervaring

Meer info? Neem contact op