Shutters zijn stijlvol én functioneel. Een mooie en praktische zonwering en sfeervolle aanvulling voor uw interieur.


Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters Shutters

Shutters

Een van de populairste soorten raamdecoratie van het moment zijn shutters. Houten shutters worden op maat gemaakt en zijn dus voor iedere raamsoort en raamsituatie een passende oplossing. Van ronde ramen tot schuine ramen en van boogramen tot trapezium ramen; alles is mogelijk!

Wij bieden hoogwaardige shutters van het Nederlandse merk Zonnelux aan. Zonnelux heeft haar eigen ontworpen shutters hoog in de markt gebracht. 
Enkele jaren geleden hebben meubel- en interieurontwerper Piet Boon en Zonnelux de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie shutters met bijpassende houten jaloezieën ontworpen.


Lamelbreedtes

De Eco-line, Top-line en Rivièra shutters zijn leverbaar met 60 mm en 90 mm lamelbreedtes. Top-line is er ook met een 35 mm lamel. Hoe smaller de lamel, des te minder lichtinval. Voor een rustig uitzicht naar buiten kiest u voor een brede lamel echter geeft dit ook minder privacy door de grotere inkijk. 


Clearview van Zonnelux

ClearView is een verborgen bediening zonder bedieningslat. Door het handmatig kantelen van de middelste lamel volgen de overige lamellen vanzelf. Shutters zijn ook verkrijgbaar met een bedieningslat in het midden van elk paneel.


Kleur maakt sfeer

De shutter collectie is leverbaar in ieder gewenste RAL, Sikkens of NCS-kleur met 6 speciale afwerkingen. De Zonnelux shutters worden gespoten met een waterdragende, milieuvriendelijke lak die uv-bestendig is. Voor een optimaal resultaat worden de lamellen met twee lagen grondlak en één kleurlak gespoten. De Zonnelux shutters blijven jarenlang prachtig met een garantieperiode van 24 maanden. 


Europese ambacht

Houten shutters van Zonnelux worden in een eigen fabriek in Europa geproduceerd, waardoor ze garant staan voor uitstekende kwaliteit. Voor de productie wordt gebruikt: tulpenhout (Eco-line), lindehout (Top-line), eikenhout (Rivièra) of abachi (Piet Boon by Zonnelux).

De hoogte van shutters is mogelijk tot 300 cm en gekoppeld 140 cm breed. Omdat shutterpanelen eenvoudig op en naast elkaar gemonteerd kunnen worden zijn bijna alle afmetingen mogelijk. 


Hebben wij uw interesse gewekt?

Onze opgeleide interieurstylisten vertellen u graag meer over de exclusieve shutters van Zonnelux. Als officieel erkende dealer in van dit merk in Limburg laten wij u graag alle mogelijkheden zien en voelen.
Kom langs in onze showroom en drink samen met ons een kop koffie, of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op!

Het reactieformulier wordt verstuurd Het contactformulier wordt verstuurd…

Foutje

Er ging iets mis op de server. Probeer het nog eens.

Bedankt!

Wij zullen indien nodig z.s.m. reageren.

Stel uw vraag

Deel deze pagina
Voordelen shutters

  • Sfeervol
  • Duurzaam
  • Makkelijk schoon te houden
  • Lichtinval perfect regelen

Waarom kies je voor De Zon?

  • Voor elke situatie een geschikte oplossing
  • Enkel de beste merken
  • Opgeleide monteurs
  • Bijna 50 jaar ervaring

Meer info? Neem contact op