Waarom kies je voor De Zon?

  • Voor elke situatie een geschikte oplossing
  • Enkel de beste merken
  • Opgeleide monteurs
  • Bijna 50 jaar ervaring

Buitenzonwering

Het is heerlijk om te genieten van de zon, maar liever niet altijd en overal. Onze screens, knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken of markiezen bieden de oplossing.

Met een stijlvolle, functionele en duurzame oplossing voor elke situatie houden we het felle zonlicht en een groot deel van de warmte buiten. Bestel ruim op tijd zodat je de komende zomer volop profiteert van je nieuwe zonwering.

Bekijk onze buitenzonwering ›

Je zonwering bedienen met je smartphone? Gratis Somfy Connexoon!

Vanaf de bank uw zonnescherm bedienen? Of de rolluiken - als u van huis bent - sluiten op afstand? Dat kan met de gebruiksvriendelijke smartphone-app van Somfy. Zo wordt je huis wel heel comfortabel. Bestel nú je buitenzonwering en ontvang de Somfy Connexoon (t.w.v. € 169) GRATIS! Vraag naar de voorwaarden.

Meer informatie over smartphone-bediening ›

Rolluiken voor huiselijk comfort

Geniet van de verhoogde privacy en veiligheid, de goede geluidsisolerende eigenschappen en van de warmte- en koudewering die zorgen voor energiebesparing. Bovendien biedt dit product optimaal gebruiks- en bedieningsgemak. Mede doordat elektrische rolluiken via de gratis Somfy Connexoon bediend kunnen worden. 

Neem contact op ›

Op zoek naar zonwering in Limburg of omstreken?

Wat zijn jouw wensen? Wat past bij je woning? En wat is in jouw geval technisch realiseerbaar? Onze vakmensen bespreken graag samen de mogelijkheden.

Neem contact op ›

Deel deze pagina
Profiteer nu van deze actie!

Bestel nú je buitenzonwering en ontvang de Somfy Connexoon (t.w.v. € 169) GRATIS! Neem contact op.

Bekijk de collectie

Onze mogelijkheden voor buitenzonwering