Tip van onze styliste
Terug naar overzicht

Trapbekleding

- In vele soorten en maten


Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding Trapbekleding

Trapbekleding

Met trapbekleding kan je elke trap in een nieuw kleedje stoppen en afwerken naar je persoonlijke smaak. Afhankelijk van het gekozen materiaal kan een trapbekleding bijdragen tot een zachtere ondergrond, strakkere afwerking of een onderhoudsvriendelijk geheel.


Trap bekleden met tapijt

Tapijt is altijd zeer populair geweest als trapbekleding en dat is nog steeds zo. Dit materiaal voelt lekker aan je (blote) voeten en dempt ook het geluid van voetstappen. Niet alle tapijtsoorten zijn geschikt om te dienen als trapbekleding. De dichtheid van de pool (opstaande draadjes in het weefstel) moet voldoende hoog zijn en ook de structuur van het tapijt moet voldoende stevig zijn. Het nadeel van tapijt is dat het lastiger te reinigen is dan bijvoorbeeld marmoleum, steen of hout.


Traploper

Bij trappen die in goede staat zijn en netjes zijn afgewerkt, wordt er nogal eens voor gekozen om een traploper in het midden van de traptreden aan te brengen. Een traploper wordt meestal met dubbelzijdige tape aan de treden gekleefd ofwel vastgemaakt met speciale houders aan het einde van de trede. Het grootste voordeel van een traploper is de zachte ondergrond en warme indruk. Een traploper is ook eenvoudig te vervangen en kost van alle soorten trapbekledingen het minste.


Trap bekleden met PVC

Uw trap een modernere uitstraling geven? Dat is een PVC trap de juiste oplossing. Door de vele mogelijkheden in decors en afwerking kunt u ook met PVC uw droomtrap samenstellen. Al onze PVC producten zijn onderhoudsarm, wat inhoudt dat enkel de trap hoeft schoongemaakt te worden met een licht vochtige doek. Oliën of schuren hoeft niet.


Laat u adviseren en stel samen met ons uw perfecte trapbekleding samen!

Zie het fotoalbum voor een sfeerimpressie van de door ons beklede trappen.