Acties van De Zon
Terug naar overzicht

Gratis PowerView® Hub Kit!

- Deze actie loopt van 8 oktober tot 8 november 2019.


Gratis PowerView® Hub Kit!

Van 8 oktober t/m 7 november ontvangt je bij aankoop van drie Luxaflex PowerView® aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. € 229,- cadeau.

En bij aankoop van 2 producten ontvang je een remote kit t.w.v. € 71,- gratis

Met PowerView® kun je de volgende aangestuurde producten besturen: Luxaflex® Rolgordijnen, Plissé Shades, Duette® Shades, Silhouette® Shades, Twist® Rolgordijnen, Vouwgordijnen, Horizontale Jaloezieën (16 en 25 mm) en Verticale Jaloezieën.

 

Met PowerView® Motorisation van Luxaflex® kun je alle Luxaflex® PowerView® aangestuurde raamdecoratie bedienen met een druk op de knop.
Met de PowerView® Pebble-afstandsbediening (remote kit) of de wandhouder, kun je snel, met één druk op de knop, een enkele raamdecoratie of combinaties van raambekleding afstellen.


Voor het ultieme gemak kies je de PowerView® Hub. Deze vormt het centrale brein van het PowerView® Motorisation systeem. De Hub onthoudt je voorkeuren en voorgeprogrammeerde scènes, zodat je optimaal van je raamdecoratie geniet. Zo is het mogelijk om raambekleding met een smartphone of tablet te bedienen via de PowerView® App en te koppelen met je Home Automatisation, zoals Apple Homekit, Google assistant en Amazon Alexa.

 

  • De actieperiode is van 8 oktober t/m 7 november 2019.
  • Alle gecommuniceerde bedragen in deze campagne zijn incl. btw en gebaseerd op de adviesverkooprijzen van producten en opties zoals afgegeven door Luxaflex Nederland.
  • Je ontvangt de Remote Kit of de Hub Kit (Hub incl. aansluitkabels) gratis van Woninginrichting De Zon.
  • Maximaal 1 Remote Kit of Hub Kit per order.