Acties van De Zon
Terug naar overzicht

20% korting op Luxaflex Buitenjaloezieën

- Nu tijdelijk extra voordelig!


Buitenjaloezieën van Luxaflex, nu met 20% korting!

Buitenjaloezieën zijn een opkomende trend op het gebied van buitenzonwering in combinatie met functionaliteit en design. 

Buitenjaloezieën zijn de meest directe vorm van zonwering. Bovendien zijn ze, door toepassing van de beste materialen, bestand tegen elk weertype. De gebruikte kunststof onderdelen zijn glasvezel-versterkt en uv-bestendig. Daarnaast zijn Luxaflex buitenjaloezieën op maat gemaakt, waardoor je altijd de perfecte oplossing voor je huis hebt.

Doordat de buitenjaloezieën trapsgewijs kantelen, blijft doorzicht mogelijk bij een optimale wering van zonlicht en warmte. Hierdoor wordt je interieur jarenlang tegen zonlicht en warmte beschermd.


De buitenjaloezieën op maat kunnen, afhankelijk van de weersomstandigheden, opgetrokken of neergelaten worden, terwijl de kantelhoek zo kan worden afgesteld dat direct zonlicht buiten wordt gehouden. Combineer dit met de app-bediening van Luxaflex zelf of van Somfy en u kunt vanaf uw telefoon de zonwering bedienen. Daarnaast zijn de buitenjaloezieën windvast, waardoor je optimaal kunt genieten. 

Luxaflex biedt meer dan alleen buitenjaloezieën. Producten zoals screens, zonneschermen, rolgordijnen en binnenjaloezieën etc. 


Als officiële Luxaflex dealer vertellen wij u graag meer! Neem contact met ons op voor een afspraak of loop binnen in onze showroom. 
Vraag naar de voorwaarden! Geldig van 1 september tot en met 30 september 2020.
 

www.luxaflex.nl. (z.d.). Buitenjaloezieën. Geraadpleegd op 1 september 2020, van https://www.luxaflex.nl/producten/buitenzonwering/buitenjaloezieen/

20% korting op Luxaflex Buitenjaloezieën 20% korting op Luxaflex Buitenjaloezieën 20% korting op Luxaflex Buitenjaloezieën 20% korting op Luxaflex Buitenjaloezieën 20% korting op Luxaflex Buitenjaloezieën 20% korting op Luxaflex Buitenjaloezieën 20% korting op Luxaflex Buitenjaloezieën 20% korting op Luxaflex Buitenjaloezieën