Klanten
bedankt!

Met gepaste trots kijken we terug op vijf decennia waarin we ons familiebedrijf hebben zien groeien. Projecten werden groter en steeds meer klanten in de regio weten ons te vinden.

Zonder onze klanten hadden we dit natuurlijk nooit kunnen bereiken. Daarom willen we je bedanken voor het jarenlange vertrouwen.

Dankzij dit vertrouwen hebben we altijd garant kunnen staan voor vakmanschap, betaalbare klasse en hoogwaardige kwaliteit en service.

Om je te bedanken, geven we leuke prijzen weg. Heb je de afgelopen 50 jaar een aankoop gedaan? Doe dan mee!

Wij verloten namelijk drie maanden lang, elke maand drie geldprijzen. Aan het eind van de actieperiode maken we de winnaar van de hoofdprijs bekend: een ballonvaart voor twee personen!

Ben je nog geen klant?

Ook dan zetten we je graag in het zonnetje. Iedereen die langs komt in onze showroom krijgt een leuke attentie. Bij elke aankoop maak je ook nog eens kans op een leuke prijs.

 
 
 

50 jaar ervaring

In 1973 nam Piet van Kan - nadat hij 8 jaar in loondienst had gewerkt - Magazijn De Zon over van de vorige eigenaar. Hiermee richtte hij Woninginrichting De Zon op, destijds gevestigd aan de Raadhuisstraat in Geleen. Samen met zijn vrouw Maria bouwde hij het bedrijf verder uit. In 1992 verhuisden ze naar de Agnes Printhagenstraat in Geleen, wat samenging met uitbreiding van het winkeloppervlak en het personeel.

Op 1 januari 2009 is het bedrijf overgedragen aan schoonzoon Stephan en dochter Darja Kikken - van Kan. Onder hun leiding is Woning- en Projectinrichting De Zon uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is – inmiddels gevestigd aan de Annastraat in Geleen – met 12 personeelsleden en 320m2 winkeloppervlak.

Nu - vijftig jaar later - in deze tijd waarin we zien dat veel producten online aangekocht worden, staan persoonlijk advies en service bij ons nog steeds voorop. De presentatie van kwalitatieve producten in onze showroom of bij je thuis vinden wij belangrijk. Enkel zo kunnen wij de kwaliteit en service blijven leveren zoals je van ons gewend bent en zo komen we samen tot het beste resultaat voor jou als klant.

Ook in de toekomst hopen wij je weer te mogen blijven verwelkomen in onze showroom in Geleen.

 
 

Hoe doe
je mee?

Een ballonvaart voor twee personen? Dat wil natuurlijk iedereen wel winnen!

In de maanden juli, augustus en september hebben we elke maand een prijsvraag. Per maand kun je één keer deelnemen.

Aan het einde van de actieperiode maken we de winnaar bekend van de ballonvaart.

De maandprijzen:
  • 1ste prijs € 250,00
  • 2de prijs € 150,00
  • 3de prijs € 100,00