Onze slimme elektronische bedienings-systemen

Raamdecoratie, gordijnen of buitenzonwering die u programmeert aan de hand van uw voorkeuren en die zich automatisch aanpassen aan het moment van de dag. Vanaf de bank, met één druk op de knop uw gordijnen sluiten. Dat is pas luxe!

Ploft u net lekker op de bank… merkt u dat het zonlicht toch tussen de gordijnen doorschijnt. Of u bent van huis en ineens slaat de twijfel toe of u het zonnescherm wel hebt ingeklapt. Geen probleem! Vanaf nu bedient u uw raamdecoratie, gordijnen of buitenzonwering vanaf uw smartphone (of tablet)... waar u ook bent.
Maar dat is niet alles. Ook verlichting, elektrische apparatuur, verwarming, garagedeuren en hekwerken kunt u controleren en bedienen of afstand.


Scenario's programmeren

U programmeert uw favoriete scenario's. Met één klik stelt u de ideale ambiance in voor uw gehele woning. Daarnaast kunt u een temperatuur- of zonsensor toevoegen, zodat de zonwering en verlichting automatisch op de omstandigheden reageren. Zo blijft uw huis altijd koel.

U kunt de aangesloten producten in uw huis zo instellen zodat wanneer u 's ochtends wakker wordt de gordijnen automatisch opengaan, het licht aangaat en de verwarming schakelt naar comfort-modus. Wanneer u uw woning vervolgens verlaat, gaan alle lichten uit en schakelt de verwarming automatisch naar eco-modus. Als u 's avonds  thuiskomt zal uw woning weer tot leven komen: de lichten gaan aan en de rolluiken, zonwering of gordijnen gaan dicht om uw woning gezellig te maken en warm te houden. Geniet van een systeem dat u met één vinger of zelfs geheel automatisch kunt bedienen!


De voordelen op een rij

  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken
  • Draadloos
  • Overal ter wereld toegang tot uw woning
  • Geen maandelijkse kosten
  • Alles binnen één systeem, bediening vanaf uw smartphone
  • Programmeer uw eigen voorkeursinstellingen
  • Zeer goed beveiligde software
  • De mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan producten en merken aan elkaar te koppelen

Meer informatie?
We vertellen u graag meer! Neem contact op voor meer informatie.

Deel deze pagina
Profiteer nu van onze zomeractie!

Gratis zonsensor cadeau t.w.v. € 109,-

Gratis Hub Kit

Nu ontvangt u bij drie PowerView aangestuurde producten een Hub Kit t.w.v. € 229,- cadeau.